Neglesopp

Ønsker du behandling mot neglsopp?

Laserbehandling av neglesopp er en av de mest effektive behandlingene som finnes. Du trenger ca 6 behandlinger får å bli kvitt neglesoppen. Ved hjelp av den termiske laserenergien ødelegges soppen uten bruk av antibiotika.

Du vil trenge ca 6 behandlinger med ca 2 ukes mellomrom. Selv om soppen dør raskt etter behandlingen, vil det ta tid for en sunn negl å vokse ut å se helt frisk ut. Dette tar ca 12 måneder for stortåneglen, og 6 måneder for den minste neglen.

Om behandlingen

Soppinfeksjon under neglene (onykomykose, tinea unguium) fører til at neglene blir gulaktige, porøse, fortykkede og deformerte. Det er mest vanlig å få neglesopp på tærne, men i noen tilfeller kan også fingerneglene angripes. Neglesopp i seg selv er ikke alvorlig, men infeksjonen kan over tid ødelegge neglene.

Laserbehandling av neglesopp er en rask behandling som bare tar noen minutter. Denne behandlingen gir lite bivirkninger, og du vil oppleve minimal smerte mens behandlingen pågår. Laserlyset rettes mot neglen, passerer gjennom neglen og ødelegger soppen.
Som regel er man kvitt neglsoppen etter ca 4-5 behandlinger. Neglen vil være skadet og missfagret i lang tid selv om soppen i neglen er borte. Laserbehandlingen dreper kun soppen og reparerer ikke skaden som har oppstått på grunn av soppangrepet. Neglen må vokse ut på normal måte, og det kan ta inntil et år. Det vil derfor ta lang tid før neglen ser helt frisk ut igjen.

Selve behandlingen tar kun 10-20 minutter.

De fleste opplever svært lite ubehag, noen kan oppleve varmen fra laseren som noe ubehagelig.
Den vanligste bivirkningen er opplevelsen av varme og derfor ubehag i det behandlede området, men dette er forventet å opphøre når behandlingen er over. Videre kan det oppstå rødhet i huden i området vi behandler, dette forventes å gå over innen 24 timer. I verste fall kan det oppstå brannskade, men dette er svært sjelden.
For å forhindre ny soppinfeksjon anbefales det at du bruker anti fungurale midler (Loceryl medisinsk neglelakk, Scholl professional, Nailner, Nalox etc.) på infisert område to ganger daglig både i behandlingsperioden, samt 3 mnd etter siste behandling. Det kan også være lurt å bruke antifunguralt pudder i sko i etterkant. Påfør ikke neglelakk før etter 24 timer etter behandling. OBS . Husk å ta på rene sokker etter behandlingen.

Hehandling av en negl 690,- øker med 100 kr pr ekstra negl.
Behandling av 1 fot 1300,- gjelder en enkel behandling.
Behandling av begge føtter 1500,- gjelder en enkel behandling.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.