Laserbehandling Acne arr

Reduksjon og fjerning av acne arr på en trygg og effektiv metode

Vi har flere metoder og tilnærminger til redusering og fjerning av acne arr. De mest effektive metodene vi tar i bruk, er med laserbehandling. Innen laserbehandling har vi 2 velprøvde løsninger, både gjennom Fotona laser og med Fraksjonert Erbium: YAG laser.

Fotona er en mildere laser for behandling av acne arr, og den har vist seg å være effektiv. 

Vi bruker også Fraksjonert Erbium: YAG laser som er en av de kraftigste og mest effektive lasertypene for forbedring av fine linjer, hudfornyelse, porestørrelse og behandling av aknearr.

I tillegg til behandling av acne arr, er YAG laser også egnet til å redusere fine linjer rundt øynene og munnen, så vel som rynken i pannen. Det behandles også aldersflekker og solflekker. 

Om behandlingen

Hvem kan behandles?

Hudoverflatebehandlinger er trygge, effektive og passer for alle hudtyper.

Nedetid varierer ettersom fraksjonerte lasere har forskjellige termiske effekter (varme) og ablasjonsevner(avskalling).

Pasienter kan velge en lett behandling med kortere restitusjonstid, eller å ha en sterkere behandling for å oppnå langvarige anti-age resultater.

Hva er Fraksjonert Erbium:YAG laser?

Lys- og laserbaserte hudoverflatebehandling for å glatte ut og balansere huden – og forbedrer dermed den generelle hudtonen, elastisiteten og teksturen. De hjelper til med å redusere overfladisk pigmentering og porestørrelse, samtidig som de bidrar til å styrke huden mot fremtidig aldring . I tillegg kan disse avanserte hudbehandlingene forbedre utseendet på kviser.

Behandlingen tar ca. 60 min.
Vi anbefaler fra 2 – 6 behandlinger. 

Pris: 4 500,- pr behandling
Vi har et lojalitetsprogram hvor du får 20% avslag på hver tredje laserbehandling

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.