Behandling av rødhet og sprengte blodkar/pigment ansikt

IPL behandling av rødhet og sprengte blodkar/pigment ansikt

IPL Behandlingen fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, solskader, teleangiektasier, hemangiomer, couperose, diffus rødhet og fødselsmerker.
Vi arbeider med forskjellige bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden.
IIPL laseren fra Alma har et innebygget kjølesystem som bidrar til en effektiv, rask og trygg behandling med meget gode resultater.

Behandlings informasjon

Anbefalte behandlinger
Generell rødhet i ansikt, sprengte blodkar i nesevinger, pigmenter og solskadet hud på bryst.

Hvem kan behandles?
De fleste kan behandles med IPL. Dersom du har vært i solen, brukt selvbruningskrem, bruker medisiner som gir økt lysømfintelighet, er gravid eller har infeksjon/sår i behandlingsområdet må behandlinge avventes. Kontakt oss likevel for å utrede hvor lenge du må vente til behandling kan starte.

Anbefalte behandlinger
Generell rødhet i ansikt, sprengte blodkar i nesevinger, pigmenter og solskadet hud på bryst.

Hvordan foregår behandlingen med IPL?
Huden renses før behandling og du får briller for å beskytte synet mot laserlyset. Under behandlingen vil du kjenne varme på huden.

Etter behandling kjøles huden ned i ca 10 minutter. Du vil oppleve å være litt rødere i huden, og kjenne en ”solbrent” følelse i huden. Lyset fra IPL absorberer hemoglobinet i de små karene, og etter noen dager vil du oppleve effekten av behandlingen. Hevelse kan oppstå de første dagene på det behandlede området. Dette er helt normale reaksjoner, og vanlig for å få oppnå den effekten man ønsker med behandlingen.

Hvor mange behandlinger trenger du?
Det er normalt med 1-4 behandlinger med 4 ukers mellomrom

Indikasjoner: Vaskulære og pigmenterte lesjoner.

Pris per behandling: fra 990,-

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.