Sunekos

Etter fylte 25 år vil kroppen begynne bryte ned mer kollagen og elastin enn vi produserer, og aldringsprosessen i huden starter sitt inntog med linjer og grovere og slappere hud. Dette er dessverre det naturlige resultatet av aldringsprosessen.
Men ved å stimulere huden til å øke produksjon av kollagen og elastin oppnår man at huden ser yngre ut, volumtap forbedres, linjer reduseres og huden får økt tilførsel av fukt.

Sunekos er en ny injeksjonsbehandling (ikke filler) her i Norge, som kan vise til godt dokumenterte resultater gjennom studier fra andre land i Europa. Behandlinger med Sunekos korrigerer og forhindrer tegn på aldring, og er det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, samtidig som du gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte.

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen. Ansikt, nakke, dekolletage, hender, armer, mage, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlede områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer. 

Kollagen er en av hudens viktigste byggesteiner som styrker hudens fuktighetsnivå og kan også virke positivt på hudens elastisitet, stramhet og fuktighet.

Elastin er det som gir spenst i huden og gir den evne til å trekke seg sammen.

Sunekos er en patentert formel med hyaluronsyre og aminosyre som stimulerer intercellulærsubstansen (væsken rundt cellen) hvor vi blant annet finner kollagen og elastin. 

Sunekos for ansikt kommer i to utgaver

Sunekos performa for en generell hudforbedring og Sunekos 1200 for å behandle noe mer volumtap og hud med lite elastisitet.

Disse behandlingene kan også kombineres og noe vi vurderer og spesialtilpasser for hver enkelt kunde. 

Behandlingen er egnet både for yngre kunder (30+) og oppover for å bremse fysiologisk aldring av huden, samt for moden hud for å redusere tegn på aldring og reaktivere cellulær funksjonalitet.

Områder som kan behandles er blant annet rundt øynene, hals, bryst, hender, panne og generelt i ansikt.

Det anbefales tre behandlinger med én til fire ukers mellomrom.

Man kan ha et lett ubehag i noen dager. Dette er som oftest over etter 2 døgn. Verken Sunekos performa eller 1200 har hatt noen rapporterte allergiske reaksjoner, og allergitest er derfor ikke nødvendig. Vi anbefaler imidlertid at man alltid informerer behandleren om eventuelle reaksjoner på andre estetiske behandlinger.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.