Profhilo

Profhilo

Profhilo er en hudforbedrende behandling som inneholder hyaluronsyre som vi har naturlig i huden. Egenskapen til hyaluronsyre er at den trekker til seg fukt, smører huden, og stimulerer til nydannelse av elastin og kollagen. Når vi taper hyaluronsyre blir huden slapp og rynkete. Når vi injiserer hyaluronsyre under huden stimulerer dette huden til å danne mer fukt, elastin og kollagen. Dette gir en hud som er glattere, fastere, har mindre linjer og rynker og får mer glød.

Hva kjennetegner Profhilo

Behandlingen stimulerer og gir næringsstoffer til huden. Dette setter i gang produksjonen av elastin og kollagen som gir deg fastere hud. Den forbedrer fukt, linjer og hudstruktur. Hyaluronsyre fukter både i dypere og mer overfladiske lag, samtidig som aminosyrer og peptider er med på styrke og trigge fbroblastcellen til dannelsen av kollagen og elastin. En biorevitaliserende behandling er med på å styrke huden, og forbedre  hudkvaliteten. Behandlingen passer til alle hudtyper. Både forebyggende, og når man kjenner at huden begynner å miste fylde. 

Behandlingen utføres som en kur med 3-4 behandlinger med 1 måneds mellomrom. 

Behandlingen består av små overfladiske injeksjonspunkter på hver side av ansiktet. Den har få bivirkninger, og reaksjonene (små kuler i huden) er som regel borte i løpet av noen timer til 24 timer. 

Områder som kan behandles med Prophilo

  • Ansikt
  • Hals
  • Decolletage
  • Hender

 

Pris per behandling: 4.500,- for første behandling. Deretter 4.000,- for andre behandling, og 3.700,- for tredje behandling.

Anbefalt 4 ukers mellomrom per behandling.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.