Sunekos Cell

Sunekos Cell en innovativ ny behandlingsmetode mot cellulitter, som har gitt veldig gode resultater i studier. Produktet inneholder hyaluronsyre og aminosyrer og en alkalisk løsning, noe som hjelper å gjenoppbygge området rundt cellulittene. Behandlingen gjøres ved injeksjon i området der cellulittene er. Vanligste steder å behandle er lår og rumpe. Hvor stort område som skal behandles avtales på forhånd. 

Behandlingsprotokollen er 4 behandlinger med to til tre ukers mellomrom.

Behandlingsinfo

Behandlingen har lite eller ingen «nedetid», og de fleste kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart.

Noen kan bli litt hovne, og som med alle injeksjonsbehandlinger kan det oppstå små blåmerker i huden.

Som med alle andre injeksjonsbehandlinger må man være frisk og ikke gravid eller ammende.

Cellulitter er egentlig en hudtilstand som har vært vanskelig å behandle, og å opprettholde gode resultater over tid. Behandlingen har ofte vært ganske aggressive. Noe som igjen har gitt lite effekt og kanskje til og med har gjort det verre etterpå. I områdene celulittene befinner seg er mikrosirkulasjonen, altså blodtilførselen, redusert. Huden blir blekere og kald i området,og det oppstår acidose, det vil si surt miljø i vevet som igjen kan gi en inflamasjon/betennelsestilstand.

Det Sunekos Cell gjør er å omstrukturere vevet i rundt celulittene, noe som øker mikrosirkulasjonen slik at PH nivået rundt cellene normaliserer seg mer, og betennelsestilstanden reduseres over tid.

En typisk celulitt behandling med Sunekos cell gjøres fire ganger med to ukers mellomrom. Sunekos har ikke hatt noen rapporterte allergiske reaksjoner, og allergitest er derfor ikke nødvendig. Vi anbefaler imidlertid at man alltid informerer behandleren om eventuelle reaksjoner på andre estetiske behandlinger.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.