Restylane

Restylane - Filler med gullstandard

Behandlinger med Restylane, utføres av autoriserte sykepleiere ved Klinikk Estetikk, og gir deg naturlige resultater.

Restylane har vært på markedet i mange år og er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre. Det er hovedgrunnen til at Restylane ofte omtales som The Gold Standard. Restylane er den filleren som er mest lik kroppens egen hyaluronsyre, noe som gir en større trygghet for deg som kunde i forhold til innkapsling og kuler i huden etter behandling. Restylane forbedrer synlighet av linjer, g hudenir mer glans og glød i huden, gir fyldigere og mykere lepper, og fremhever ansiktskonturer. Gir økt volum og bedre hudhelse.

Restylane er en merkevare med en rekke produkter som brukes på forskjellige områder og indikasjoner; alt fra å øke volum til foryngende behandlinger som gjør huden frisk, myk og naturlig.
Behandlinger med Restylane stimulerer også huden til å produsere mer fukt, elastin og kollagen – og det gir bedre hudhelse. Du vil blant annet oppleve at huden blir glattere og spenstig.

 

Varighet etter behandling varierer fra person til person i forhold til alder og hvor det injiseres. De fleste opplever en varighet på 4 måneder (som for eksempel lepper) til 7 måneder (som blant annet kinn og linjer ved munnviker). Vi anbefaler en oppfølgings behandling ca seks måneder etter første injeksjon. Mange opplever at effekten etter oppfølgings behandling virker bedre og varer lengre.

Det er få som opplever reaksjoner etter behandlinger. Enkelte kan bli midlertidig røde, og noen kan oppleve hevelse og/eller blåmerker. Reaksjonene er kortvarige. Blåmerker og rødhet kan skjules med en god foundation. Skulle du være i tvil om alt er som det skal, kontakt oss.

Alle behandlinger med Restylane utføres av autoriserte kosmetiske sykepleiere som er spesialister innen injeksjonsbehandlinger, vi tar din helse og trygghet på alvor.

Følgende komplikasjoner kan oppstå:

 • Forbigående hevelse, rødhet og merke etter nålestikk vil forekomme. Ofte forsvinner disse i løpet av 1-3 dager. 1/4
 • Blåmerker kan oppstå. Blodfortynnende og betennelsesdempende medisiner øker sjansen for dette. Informer din behandlende sykepleier eller lege dersom du bruker dette.
 • Herpesutbrudd (forkjølelsessår) kan utløses av behandlingen. Informer din behandlende sykepleier eller lege dersom du har historikk med herpesinfeksjon/forkjølelsessår.
 • Der hvor huden er tynn kan man i enkelte tilfeller se produktet igjennom huden. Dette kalles Tyndaleffekten og i visse tilfeller bør filleren løses opp dersom dette oppstår.

 

Behandlingen kan forårsake en infeksjon. Over de neste dagene etter behandlingen vil man isåfall oppleve et eller flere av følgende symptomer:

 • økende hevelse
 • smerte
 • varmefølelse rødhet i huden

Infeksjon må behandles.

 • I sjeldne tilfeller kan filleren bli injisert i en blodåre eller trykke på en blodåre slik at et område av huden ikke får blod. Dette vil vanligvis gi blekhet i et område av huden (eller lepper), smerter, marmorering i huden (blåmerkelignende preg) og dersom det ikke behandles i tide kan det gi nekrose og sårdannelse.
  Det er veldig viktig at du kontakter din behandler ved økende eller uvanlige smerter, blekt område av huden eller marmorering av huden. Det finnes tilfeller av blindhet etter fillerbehandling etter at filler er blitt injisert i blodårer som går til øyet. Dette har aldri skjedd i Norge.
 • I sjeldne tilfeller kan det forekomme reaksjoner i form av kuler/hevelse som dukker opp senere, dette kan skje uker eller til og med måneder etter behandlingen. Dette betyr at kroppen på en eller annen måte reagerer på produktet.
  Det kan være en slags allergisk reaksjon, en innkapsling av produktet og/eller en type infeksjon som kalles biofilm. Dersom du opplever at du får kuler/hevelse eller andre plager uker eller måneder etter behandlingen bør du kontakte din behandler.
 • I enkelte tilfeller kan filleren migrere (vandre). Altså at den uker eller måneder etter behandling flytter på seg. Da kan det også være aktuelt å løse opp filleren.
 • Leppeforstørrelse
 • Linjer rundt munnen
 • Volumbehandling kinn og hake
 • Konturering kjevelinje/kinn
 • Tear trough (søkk under øyne).
 • Fuktbehandling (skinboster) ansikt, hals, bryst og hender
 • Arrbehandling

Ved blant annet behandling av lepper, påfører vi bedøvelseskrem i 5-10 minutter før behandling.

Hvis man har feber er gravid, ammende, har nedsatt almentilstand, bruker antibiotika eller har pågående munnsår kan man ikke få behandling med filler før dette er over.

Ved kroniske og autoimmune sykdommer skal behandling alltid godkjennes av lege før injeksjon.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.