TightSculpting

For deg som vil stramme opp slapp hud, redusere fett og få bedre hudstruktur

En rask, sikker og trygg behandling for å stramme opp kroppen, redusere fett og forbedre kroppens hudstruktur.

Fotona tightsculptinng er en laserbehandling hvor man kombinerer 2 ulike lasere som jobber med termisk varme dypt ned i huden og på hudens overflate. Varmen stimulerer nedbryting av fettcellen, kollagenstimulering og oppstramming av huden i det behandlede område. 

Om behandlingen

ansikt, hake, hals, mage, overarmer, lår og flanker

Ingen

Antisolingsregime/selvbruning 2 uker før behandling
2-6 behandlinger. Avhengig av utgangspunkt og ønsket resultat. Intervall mellom behandlingene 3-6 uker

Fotona TightSculpting® er en unik dobbeltbølgelengde, ikke-invasiv laserbehandling for skulpturering og hudstramming på alle kroppsområder.

Også kjent som YAG-laser, bruker TightSculpting Fotona laserteknologi med to bølgelengder for oppstramming av huden, reduksjon av cellulitter og ikke-kirurgisk kroppskonturering. Den første bølgelengden til TightSculpting bruker en ND YAG-laser. Når de slippes ut i huden, konverterer YAG-lasere til varme og krymper fettvev for å jevne ut forekomsten av cellulitter.  Oppvarmingsprosessen fører også til at underliggende kollagenfibre kondenserer, og strammer behandlet hud.
Den andre bølgelengden er en skånsom ER YAG-laser som forårsaker sammentrekning og oppstramming av huden. Ved å kombinere begge bølgelengdene er TightSculpting-prosedyren i stand til å oppnå perfekte hudoppstrammingsresultater, tidligere oppnådd kun med invasive prosedyrer.
Tightsculpting passer utmerket godt på mage, overarmer og hals for å stramme opp slapp hud.

Prosedyren er en raskt, sikkert og effektivt ikke-invasivt alternativ til lipo laser, uten nedetid. 

Pris fra 2 990,-

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.