Hydralase

Mange voksne kvinner har tørr hud og det finnes mange årsaker til det. Vi mister naturlig vår egen hyaluronsyreproduksjon, tap av østrogen, svekket hudbarriærefunksjon, samt at vi bor i et land med kaldt klima.

Har du får lite fukt i huden kan det gi økt irritasjon, og mindre effekt av spesielt varmebehandling med laser som har som hensikt å stimulere kollagen og gi en oppstrammende effekt på huden.

For lite fukt i huden kan gi økt irritasjon, og mindre effekt av spesielt varmebehandling med laser som har som hensikt å stimulere kollagen og gi en oppstrammende effekt på huden. 

Under denne behandlingen måler vi fuktnivået i huden din. Har du under et visst nivå utfører vi Hydralase som tilfører huden masse fukt før vi går videre med oppstramming.
Hydralase er en helt overfladisk fraksjonert laserbehandling som lager små kanaler hvor vi sluser hyaluronsyre inn i det øverste hudlaget slik at det virker der det skal.
Dette gir også et beskyttende fuktighetslag som er spesielt nødvendig etter foryngende behandlinger.

Fuktnivået i huden øker på 20 min.

Pris 1 990,- per behandling

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.