Plastikkirurgi øyelokk

Dr. Haug følger deg hele veien. Du møter Dr. Haug første gang ved konsultasjonen

Dr. Haug følger deg hele veien. Du møter Dr. Haug første gang ved konsultasjonen. Her blir du kjent med kirurgen som skal operere deg. For mange gir det en god trygghet. Du blir operert av Dr. Haug som blir assistert av en operasjonssykepleier. Stingene blir fjernet,  og alle kontroller utføres av din plastikkirurg, dr. Haug. Du kan føle deg trygg på at han alltid er tilgjengelig, hvis det er noe du lurer på. 

Hvordan utføres øyelokksoperasjon i Tønsberg

Etter at du har hatt en konsultasjon med Dr. Haug blir det satt opp en dato for operasjonen. Behovet for øyelokksplastikk kommer vanligvis som en del av aldringsprossessen, men kan også være arvelig betinget. Det er mange som ønsker å fjerne overflødig hud over øvre øyelokk som kan være sjenerende av ulike årsaker.
Inngrepet vil bli utført i lokalbedøvelse. Selve operasjonen tar ca 1 time, og dette er et lite og enkelt inngrep som fint kan gjøres i lokalbedøvelse. Du får ligge i ro en liten stund etter inngrepet før du får reise hjem. 

Konsultasjon og operasjon foregår hos Klinikk Estetikk i Tønsberg,
Pris på øvre øyelokks operasjon kr. 18.900,-.

Pasienthistorie

Jeg er utrolig fornøyd etter øvre øyelokksoperasjon utført av Dr. Haug i Tønsberg. Han er en utrolig dyktig kirurg, resultatet er naturlig og bedre enn jeg hadde forventet meg. God oppfølging, og jeg følte meg trygg under hele prosessen. Anbefales på det sterkeste. 

Tone 54 år

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.