Kampanjer februar 2023

Vi har allerede kommet til februar. En måned med både morsdag og Valentines dagen. I den anledning har vi laget et gavekort forslag fra oss. Kjøp et gave kort verdi 500,- og få med 100,- kroner ekstra på gavekortet. Dette tilbudet gjelder t.o.m 10.02.23. 

Vi har følgende behandlingskampanjer i februar

Fotona Smooth Eye

Vi opplever at rundt øyepartiet er det mange som ønsker å gjøre en hudforbedring. Huden her er tynn, og mange opplever at de kan se trøtte og slitne ut på grunn av søkk og blåhet under øynene. Løs hud, poser, samtidig som man både har statiske og dynamiske linjer rundt øynene.

Her kreves det ofte en kombinasjon med ulike behandlinger, og ikke minst bruk av en GOD øyekrem for å oppnå optimale resultater. Hudbehandlinger og gode resultater som varer lenge er som ved trening. Det må vedlikeholdes.

Fotona smooth eye er en god start på en behandling som gir en oppstrammende effekt av huden rundt øynene. Les mer om behandlinger her.

Start behandling med Fotona Smooth Eye i februar, og du betaler 2500,- pr behandling ( anbefaler 3-4 behandlinger)

Du sparer 1000,- pr behandling.

Kampanje 2 Gjør en kur med 3 Revok50, og få med 1 valgfri laserbehandling

Vi opplever at biostimulerende behandlinger blir mer og mer populære. Revok50 er en slik behandling. En tilsvarende behandling som du kanskje har hørt om er Profhilo. Dette er behandlinger som stimulerer til dannelsen av kollagen som gir en fastere hud, uten at du endrer ansiktsform. Les mer om behandlingen her.

Pris pr Revok50 behandling er 3000,-

Kampanje 3 Dermapen og peeling 2500,- 

Dermapen behandlingen er en veldig populær hudpleiebehandling. Vi har den medisinske versjonen av denne, siden vi som sykepleiere kan jobbe mye dypere ned i huden, som f.eks på arr. Vi kombinerer ulike syrebehandlinger og dermapen sammen. Med et GODT hjemmeprogram, kan du oppnå stor hudforbedring med denne behandlingen.

Super behandling for både kvinner og menn.

Pris: 2500,-
Bestill time

Hilsen Siv og Kari Anne

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.