Smooth eye

Fotona Smooth Eye laserbehandling forbedrer rynker, strammer opp huden og øker produksjonen av kollagen rundt øynene. Behandlingen er et alternativ til fillerbehandling og kirurgisk operasjon for nedre og øvre øyelokk.

Fotona Smooth Eye passer deg som ønsker hudforbedring rundt øynene. Området er vanskelig å behandle med gode resultater, men en serie med Fotona laserbehandling vil kunne stramme opp løs hud, minimere linjer, rynker og ringer rundt øyne.

Smooth Eye

Behandlingen passer for deg som ikke er klar for filler og øyelokks kirurgi, men ønsker å forebygge og holde huden rundt øynene ved like. 
Fotona Smooth Eye er en laserbehandling som reduserer hudoverskudd og reduserer rynker rundt øynene. Laserbehandlingen utføres etter lokal bedøvelse.​

  • Forbedrer hudtrukturen,linjer og rynker rundt øynene
  • Strammer opp løs hud, forbedrede øyelokk
  • Øker kollagenproduksjon
  • Fjerner mørke ringer rundt øynene

Hvor mange behandlinger trenger du?
Det er anbefalt med 3-4 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom for optimalt resultat. Du bør deretter opprettholde resultatet med en til to behandlinger i året.

Hva må man tenke på før og etter en laser behandling?
Dette er en laserbehandling som vil gi en nedetid 3-4 dager. Du kan heller ikke være i sol 4 uker før eller etter behandlingen. Det er viktig at du avslutter bruk av sterke syrer i ansiktet før behandlingen. Dette får du også informasjon om ved konsultasjon/behandling.

Pris pr behandling: 2 500,-

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.