Om oss

Vær trygg på din behandler

I Norge har vi autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med kosmetiske medikamenter. Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn Autorisasjonen innebærer at behandleren har omfattende opplæring, er oppdatert på de nyeste teknikkene og har full support fra leverandører. Autorisasjonen oppdateres hvert år med oversikt over behandlers kompetansenivå.

Det er din garanti for tillit og trygghet.

Våre behandlere

klinikk-estetikk-kari-anne-eik

Kari Anne Eik

Kosmetisk sykepleier

Jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2009 hos Teres (Nå Aleris) i flere år. Spesialisert innen injeksjons-behandlinger med Restylane og azzalure og er instruktør/kursholder for flere leverandører innen kosmetisk sykepleie.​ Med jevnlige kurs og oppdateringer innen nye trender, tilbyr Kari Anne deg erfaring, kvalitet, oppfølging og de beste behandlingene på markedet. Kari Anne er nominert som årets behandler og er en av Norges ledende kosmetiske sykepleiere innen filler, og holder kurs blant annet for Restylane.

klinikk-estetikk-siv-ovidie-kaspersen

Siv Ovidie Kaspersen

Kosmetisk sykepleier

Mangeårig bakgrunn som sykepleier og kursholder innen helsevesenet og videreutdannet til spesialist som kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2009. Tidligere drevet med intern opplæring av kollegaer ift filler, og følger nøye med på trender og nyheter på markedet. Hun har fokus på å trygge kundene under behandling, slik at de som er engstelige skal få best mulig opplevelse i behandlingssituasjonen. Har du sprøyteskrekk og ønsker injeksjon, si gjerne fra på forhånd, så setter jeg av ekstra tid til deg

IMG_1831

Marta Marczak

Hudpleier

Marta er hudterapeut og fotpleier med 12 års erfaring. Hun har drevet sin egen hudpleiesalong både i Sandvika og på Bekkestua i mange år. Hun er spesialist i brynstyling og har vært på mange kurs hos både Brow Rehab og Fred Hamelten. Hun har utdannelsen sin fra både Polen og Norge. Etter mange års erfaring har hun blitt spesialist på bryn, voksing og fotpleie. Hun er også utdannet helsesekretær og jobber delvis på legekontor. Marta er svært dyktig i sitt felt, og hun vil være på Klinikk Estetikk 1-2 dager i uken. Bestill time hos Marta i Online bookingen.

Bestill time i dag!

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.