Mesoterapi

Mesoterapi er en svært populær estetisk behandling som gir deg aktive ingredienser rett inn i huden, den blir myk, plumpet og får glød etter bare en behandling.

Ønsker du deg en naturlig hudforbedring over tid kan mesoterapi være et alternativ for deg.

Mesoterapi stammer fra det greske ordet meso som betyr «midten», og therapeia som betyr «å behandle medisinsk».
I prinsipp betyr det at man behandler det midterste hudlaget – dermis, ved å tilføre næringsstoffer og aktive ingredienser til huden gjennom mikroinjeksjoner.

Lorem ipsum

Når huden får tilført ulike næringstoffer har dette en positiv effekt på den cellulære metabolismen.
Ved å tilføre aktive ingredienser som vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer og hyaluronsyre er dette med på å forebygge aldring av huden, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, stramme opp huden og gi fukt.

Før behandling
Mesoterapi kan kombineres med andre medisinske behandlinger som microneedling, peeling og clearlift.
Det er som regel ikke nødvendig med bedøvelseskrem før behandlingen. Vi anbefaler heller ikke dette siden bedøvelsen kan svekke ingrediensene som skal ned i huden.
Før selve mesoterapien, blir huden først renset og desinfisert. Ved mesoterapi bruker vi ulike teknikker som kalles nappage og PBP (point by point). Behandlingen avsluttes med en ansiktsmaske.

Etter behandlingen
Du kan se forskjell på huden din med en gang etter behandlingen. Den er glattere, strammere og har fått et friskt utseende. Det ingen tegn til nålestikk, og du kan trygt forlate klinikken uten å se behandlet ut. Ved behandling på hals og bryst kan du få noen blåmerker da huden her er tynnere.

Bivirkninger
Dette er en trygg behandling med liten risiko for bivirkninger. Ved alle behandlinger hvor huden perforeres med nål vil det alltid være en risiko for infeksjon eller få en allergisk reaksjon på et virkestoff.

Varighet
Cocktailen med ingrediensene man benytter seg av er ferskvare og er næring som cellene tar opp og bruker. En behandling vil ha effekt opptil 1 måned. Hvis du ønsker en lengre varighet, kan du ta en kur på 6 behandlinger, og deretter vedlikehold hver 3 måned.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.