Fotona 4D/5D

Ansiktsløft / oppstramming

Behandlingen er det nærmeste du kommer facelift uten kirurgi. Med Fotona 4D utfører vi fire ulike steg i en behandling. Behandlingen er veldokumentert, og ved å jobbe med ulike laserstråler stimulerer vi huden i alle lag. Vi forbedrer slapp hud, volumtap, linjer, rynker, hudkvalitet og hudtone.


Behandlingen styrker kollagenet, og gir en kraftig kollagenproduksjon som er med på å gi deg et naturlig resultat.
Behandlingen vil også gi forbedring av porer, forbedre solskader, og gi en jevnere hudtone.Dette er en behandling som passer både kvinner og menn fra alderen 35+.

Behandling

I det første steget av behandlingen stimulerer man huden på innsiden av munnhulen med laser. Effekten av denne behandlingen er oppstramming og løft. Ved å behandle fra innsiden får dette også en positiv effekt på de nasolabiale folder.

I denne behandlingen stimulerer vi huden til økt kollagenproduksjon i dypere hudlag, som gir en bedre hudtone og struktur.
Dette steget gir en kollagenstimulering i øvre hudlag, og gir en hudoppstramming, og forbedrer fine linjer og rynker.

Behandlingen avsluttes med en overfladisk laserpeel. Dette gir en forbedrende effekt på små ujevnheter, porer og evt overfladiske pigmenter. Denne behandlingen kan endres til en medium peeling. Du vil da få en bedre effekt, men en lengre nedetid.

Etter laserbehandlinger er det viktig å være forsiktig med sol og bruke høy solfaktor i 6 uker etter behandlingen.

Bestill en gratis og uforpliktende konsultasjon om du ønsker å vite mer, og om denne behandlingen kan passe for deg.

Hårtap rammer både menn og kvinner, og årsaken til dette kam være flere. 
Vitaminmangel som f.eks B-vitamin, zink, eller jern kan påvirke hårveksten. Hormonendringer som ved forstyrrelser i stoffskiftet kan være årsaken til at håret blir tynnere. Noen kvinner vil oppleve hårtap i overgangsalderen. Dette er også hormonbetinget.
Hårtap hos menn er ofte arvelig betinget, relatert til sykdom eller det mannlige kjønnshormonet. Stress og lite søvn kan være med å påvirke hårtap.

For å få et godt resultat med laser bør behandlingen starte når håret begynner og tynnes ut.

Fotona er en non-invasiv laserbehandling av hårvekst. Dette er en effektiv metode for å behandle hårtap. Behandlingen stimulerer «sovende» hårsekker og til å styrke og stimulere til egen hårvekst.
Laser pulsene  gir skånsomt laserlys til vevet, og trigger hodebunnen på en sikker og kontrollert måte. Fotona SMOOTH ® opererer med den optimale infrarøde Er:YAG laserbølgelengden (2,94 μm) som sammenfaller med maksimal absorpsjon i huden.

Betydelige resultater og svært fornøyde pasienter
Flere kliniske studier av HaiRestart ® har vist høy effekt og fravær av bivirkninger. Betydelig forbedring av hårveksten sammen med økt hårtetthet og en stabilisering av hårtap ble rapportert, uavhengig av AGA-grad (androgenetisk alopecia), pasientens alder eller AGA-varighet.
Resultatene av pasientenes blinde evaluering i en studie (Day D. et al., 2021) indikerte forbedring i hårkvalitet hos 93 % av pasientene , som ikke var korrelert med alder eller AGA-grad. I andre studier (Dekeyser B., 2019 og Mercik G. et al., 2021) rapporterte pasienter også subjektiv tilbakemelding, som beskrev en mer elastisk og mindre tørr hodebunn, og tykkere, mer holdbart, sunnere og tettere hår enn tidligere.

Pris pr behandling: 4 500,-

Antall behandlinger: 4-6 med 4 ukers intervall.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.