Laserpeeling

Dette er en behandling for deg som ønsker et raskt og synlig resultat, og som tåler nedetid (hevelse, rødhet og noe smerte).

I denne behandlinger jobber vi både i dybden, og på overflaten av huden med Fotona ER:YAG laser. Behandlingene passer til aldersgruppen 30-50 år, Vi anbefaler forbehandling.

Light Peel

Dette er en laserbehandling for å redusere overfladiske linjer ermellomrom, og kombinere behandlingen med et tilpasset hudprogram som vil gi behandlingen enda bedre effekt.
Behandlingen bygger opp kollagen og strammer opp huden og, er mest ideel for foryngelse og forebygging av aldringstegn. Den er er ideell for deg mellom 30 og 50 år og som har moderate aldringstegn.

  • Behandlingen virker oppstrammende
  • Reduserer linjer
  • Reduserer aknearr
  • Gir en jevnere hudoverflate og hudtone

Medium Peel

Dette er en behandling som gir forbedring av hudstruktur, fine linjer, porer, overfladiske pigmenteringer og en jevnere hudtone. Peelingen virker også hudoppstrammende.

For optimalt resultat bør du gjenta behandlingen 3-4 ganger med 4 ukers mellomrom, og kombinere behandlingen med et tilpasset hudprogram som vil gi behandlingen enda bedre effekt.
Andre gode kombinasjoner for å få en sunn hud og et naturlig resultat er å kombinere disse behandlingene med fuktbehandlinger som Restylane Skinbooster, Revok50 eller Profhilo.
Dette er en laserbehandling for å redusere overfladiske linjer og gir en jevnere hudoverflate. Behandlingen bygger opp kollagen,  strammer opp huden og, er mest ideel for foryngelse og forebygging av aldringstegn. Den er er ideell for deg mellom 30 og 50 år og som har moderate aldringstegn.

  • Behandlingen virker oppstrammende
  • Reduserer linjer
  • Reduserer aknearr
  • Gir en jevnere hudoverflate og hudtone

 

Ved denne behandlingen vil du få nedetid. Det vil si huden vil bli rød, sår, og stram. Etter noen dager vil du begynne å flasse. Nedetiden vil variere for den enkelte mellom 4-6 dager.
Om du ønsker å vite mer om Fotona Peel laserbehandling og om dette kan være den riktige behandlingen for deg. Kan du bestille en gratis konsultasjon hos oss.

Pris Light Peel 2 990,-
Pris Medium Peel 3 990,-

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.