Medisinsk injeksjon

KONSULTASJON FØR BEHANDLING INNEN MEDISINSK INJEKSJON

For godkjent behandling ved Klinikk Estetikk stilles det følgende krav:

  • Alle kunder må godkjennes av klinikkens ansvarlige lege før behandlingsforløp kan iverksettes. Dette gjøres gjennom e-konsultasjon og utfylling av helsedeklarsjonsskjema som kunde må besvare innen 24 timer før behandling. Varighet for godkjenning er 12 måneder dersom helsetilstanden ikke endrer seg.
  • Aldersgrensen for å få behandling er etter loven 18 år, av prinsipielle årsaker har vi økt aldersgrensen til 25 år på disse behandlingene.

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet  Legemiddelforskriften.

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt.

EVENTUELLE BIVIRKNINGER av denne typen behandlingInjisering av medisinsk injeksjon i muskel er generelt ansett som en trygg og effektiv behandling, men det er viktig at du som pasient forstår risikoen ved behandlingen og eventuelle bivirkninger den kan ha. ⁃ Det kan forekomme små blødninger fra innstikkstedet som kan forårsake forbigående blåmerker. 1/3 ⁃ Det kan forekomme forbigående smerte og kløe fra innstikkstedet og infeksjon kan oppstå. ⁃ Det kan forekomme mild og forbigående hodepine i noen dager etter behandling. ⁃ Det kan være at bevegelsen bare hemmes delvis og at gjentatt behandling vil være nødvendig for å oppnå ønsket resultat. ⁃ Ettersom ansiktet normalt er asymmetrisk kan det oppstå en variasjon av effekten mellom de to sidene av ansiktet. ⁃ Botulinumtoksin kan synke nedover fra pannen og gi forbigående svekkelser av musklene som holder øyelokket oppe og du vil få tunge øyelokk (ptose) som en forbigående bivirkning. ⁃ Behandling med botulinumtoksin kan gi tørre øyne og dobbeltsyn. ⁃ Behandling med botulinumtoksin kan gi hodepine. ⁃ I sjeldne tilfeller kan personer danne antistoffer som gjør at effekten av botulinumtoksin blir dårligere. ⁃ Som med alle legemidler finnes det andre mer sjeldne bivirkninger som kan forekomme.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.