Hudpleiekampanje i Januar

Nytt år innebærer ofte noen nyttårsforsetter. En god start på det nye året kan være å ta litt ekstra vare på huden sin. Ønsker du deg en hudforbedring, og en hud som ser sunn og frisk ut, krever det en liten jobb.

Nummer en for å få en hud som ser sunn og frisk ut er riktige hudpleieprodukter. Hva slags type produkter du bør velge er helt avhengig av hva slags hudtype du har. En tørr, fet og sensitiv hud trenger ulike ingredienser/produkter. En voksen hud er som regel litt tørr og gusten i vintermånedene. Det er viktig å tilføre huden nok fukt, samtidig som man bør eksfoliere og fjerne døde hudceller. 

Vi som jobber som kosmetiske sykepleiere kan jobbe med litt sterkere peelinger enn f.eks hudpleiere. Vi har mange gode peelinger som fjerner døde hudceller, og peelinger som jobber litt dypere ned i huden uten at du får nedetid ( flassing).

Start med en hudkosultasjon. Kjøp produkter for 2500,- I tillegg får du med en peeling tilpasset din hudtype og behov. ( Du sparer 1500,-)

Ønsker du deg en hud med GLØD? 

Det starter med gode hudpleie produkter og hudpleiebehandlinger.

Gode hudpleie behandlinger kan være

Peelinger

Dermapen

Mesoterapi

Hilsen jentene på Klinikk Estetikk

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.