BodySlim

Dette er avansert MESO-terapi på sitt beste!

Ryktet om Body Slim spredte seg som ild i tørt gress da det ble introdusert i Norge. Både behandlere og kunder beskriver effekten som:  »amazing!». Rask, trygg og effektiv fjerning av fett i hake, mage, overarmer og mye mer! 

FETTSMELTENDE BEHANDLING

BodySlim er en fettsmeltende behandling som utføres med HyaluronPenn eller korte nåler. Virkestoffet arbeider i vevet og reduserer dannelsen av adipocytter (fettceller), i tillegg til å redusere mengden fett i cellene. Behandlingen gir  lite smerter og ingen bivirkninger.

 De aktive og sikre ingrediensene gjør det mulig å oppnå et utmerket resultat i ansikt og kropp. Behandlingen kan utføres med HyaluronPenn, som mesoterapi eller med injeksjon for sykepleier.

​Dette er en lipolytisk løsning. Det vil si at den spalter fettet ved hjelp av enzymer, og har defor en fettsmeltende effekt. Hyalax meso body slim har også drenerende effekt. De aktive og sikre ingrediensene gjør det mulig å oppnå resultater både på uønsket fettansamlinger i ansikt og på kroppen

Behandling med Hyalax BodySlim er trygg, og har ingen nedetid. Under behandlingen kan du merke noe sviing og varme. Etter behandling du vil se små «myggstikk» på behandlet området, men de vil forsvinne i løpet av noen timer. Noen kan få mindre blåmerker (lignende etter blodprøver) og huden kan føles noe stram og øm neste dag. Alle små stikk i huden medfører risiko for infeksjon, og hvis du blir påfallende rød eller hoven ved ett eller flere innstikksted bør du kontakte din behandler. Det er forøvrig vanlig å få en lett rødhet i behandlingsstedet. ⁃ Det kan oppstå blåflekker i områdene som behandles.

Mesoterapi er en svært populær estetisk behandling som gir deg aktive ingredienser rett inn i huden, den blir myk, plumpet og får glød etter bare en behandling. Ønsker du deg en naturlig hudforbedring over tid kan mesoterapi være et alternativ for deg. 

Mesoterapi stammer fra det greske ordet meso som betyr «midten», og therapeia som betyr «å behandle medisinsk».
I prinsipp betyr det at man behandler det midterste hudlaget – dermis, ved å tilføre næringsstoffer og aktive ingredienser til huden gjennom mikroinjeksjoner.

Det er svært få komplikasjoner ved denne type behandling, men du bør være oppmerksom på følgende: ⁃ Et av innholdsstoffene er Hyaluronsyre (Filler), og hvis du har reagert på slike behandlinger tidligere bør du ikke gjennomføre behandlingen ⁃ Hvis du er allergisk for vepsestikk kan du kun få utført behandling etter vurdering av lege ⁃ Alle små stikk i huden medfører risiko for infeksjon, og hvis du blir påfallende rød eller hoven ved ett eller flere innstikksted bør du kontakte din behandler. Det er forøvrig vanlig å få en lett rødhet i behandlingsstedet. ⁃ Det kan oppstå blåflekker i områdene som behandles.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.