Start høsten med hudkonsultasjon

Denne sommeren har vært fantastisk. Vi har fått påfyll av sol og D-vitamin, og er klare for en ny årstid HØST. Etter sommeren er det lurt å komme i gang med et hudprogram og gode produkter. Etter sommeren har huden en tendens til å endre seg. Etter å ha vært mye i solen øker dannelsen av døde hudceller. Dette igjen kan gi økt dannelse av fet hud, kviser eller at huden kan fremstå som litt gusten og tørr. 

Når vi går inn i høstmånedene bør du fokusere på fjerne døde hudceller, tilføre fukt, styrke hudens barriære eller korrigere urenheter. Etter mye soleksponering opplever mange å få pigmenteringer. Med et hudprogram kan du få en jevnere hudtone, og du kan få tilbake gløden i huden.

På en hudkonsultasjon går vi gjennom huden din sammen med deg, og vi

finner ut hva vi kan gjøre for at du skal oppnå en hud som ser sunn og frisk ut. For alle innebærer det å få tilpassede hudprodukter til sin hudtype. En fet hud og en tørr hud trenger forskjellig hudpleieregime.

I tillegg kan du kombinere et hudprogram med peelinger i klinikk. Dette er en av de meste effektive behandlingene for hudforbedring. Peelinger jobber dypere ned i huden, og forbedrer hudstuktur, linjer, jevner ut hudtonen og kan gi en oppstrammende effekt. I kombinasjon med et hjemmeprogram kan du forvente deg et forbedret resultat av huden din, men som ved trening, tar hud tid.Du må være tålmodig og flink til å bruke hudpleieregimet ditt hver dag.

Vi har fokus på hudforbedringer i høst, og vi vil gjerne hjelpe deg med å få den huden du ønsker deg.

Denne kunden har gått på et hudpleieprogram i 6 måneder kombinert med behandlinger i klinikk.

Hilsen Siv Ovidie & Kari Anne

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.