Dr CYJ Hair Filler

Etter år med forskning har DR. CYJ utviklet en effektiv fillerbehandling for hårtap. Dette er den første av sitt slag, og viser god effekt og resultater gjennom studiene som er gjort på produktet.

Hva er hairfiller? 

Dette er en ny type behandling utført ved hjelp av injeksjoner som kan hjelpe mot hårtap, eller dårlig hårkvalitet generelt. Den inneholder aktive peptider og hyaluronsyre. Kombinasjonene av disse ingrediensene vil gradvis stimulere hårfolliklene og cellene i hodebunnen slik at det fremmer hårvekst og styrker håret. Behandlingen vil stoppe celledød, stimulere til økt blodsirkulasjon og samtidig gjøre hodebunnen sunn.

Hvem passer denne behandlingen til?

Produktet kan brukes av både menn og kvinner som har utfordring med tynt eller lite hår, men den passer også for de som ønsker å forbedre hårkvaliteten og stimulere til raskere hårvekst og økt volum i håret.

Filleren har også vist effekt på menn som ønsker kraftigere skjeggvekst, og på Alopecia.

Behandlingen kan også gøres på kunder som har hatt hårtransplantasjon og som ønsker og vedlikeholde og opprettholde resultatet etter dette.

Hvor mange behandlinger må du ta?

Behandlingen består av/anbefales som en kur på fire ganger, og den bør gjennomføres med to ukers mellomrom mellom behandlingene. Dette er noe vi kan vurdere sammen med deg underveis for her kan det være individuelle forskjeller.

Hvor lang tid tar det før resultatene begynner å synes?

Resultatene begynner å vises ca 15 dager etter siste injeksjonsbehandling. Igjen vil det være individuelle behov for oppfølgingsbehandlinger, men varigheten av en kur er ca ett år. Etter behov vil du da gjenta en ny kur eller bare ta en eller to behandlinger.

Bildene under viser før og etter behandlingen med Dr. CYJ hairfiller.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.