Rødhet/Blodkar

Behandling av rødhet og sprengte blodkar/pigment ansikt

IPL Behandlingen fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, solskader, teleangiektasier, hemangiomer, couperose, diffus rødhet og fødselsmerker.

Vi arbeider med forskjellige bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden. IIPL laseren fra Alma har et innebygget kjølesystem som bidrar til en effektiv, rask og trygg behandling med meget gode resultater.

Om behandlingen

Generell rødhet i ansikt, sprengte blodkar i nesevinger, pigmenter og solskadet hud på bryst

De fleste kan behandles med IPL. Dersom du har vært i solen, brukt selvbruningskrem, bruker medisiner som gir økt lysømfintelighet, er gravid  eller har infeksjon/sår i behandlingsområdet må behandlinge avventes. Kontakt oss likevel for å utrede hvor lenge du må vente til behandling kan starte

Huden renses før behandling og du får briller for å beskytte synet mot laserlyset. Under behandlingen vil du kjenne varme på huden.

​Etter behandling kjøles huden ned i ca 10 minutter. Du vil oppleve å være litt rødere i huden, og kjenne  en ”solbrent” følelse i huden. Lyset fra IPL absorberer hemoglobinet i de små karene, og etter noen dager vil du oppleve effekten av behandlingen. Hevelse kan oppstå de første dagene på det behandlede området. Dette er helt normale reaksjoner, og vanlig for å få oppnå den effekten man ønsker med behandlingen.

Det er normalt med 1-4 behandlinger med 4 ukers mellomrom
Vaskulære og pigmenterte lesjoner

Pris fra 990,-

Blodkar på ben

Sprengte blodkar på bena kan fjernes på en enkel og skånsom måte med ND:YAG laser.

Dette er en rask og enkel behandling, og du trenger mellom 1-4 behandlinger avhengig av mengden og tykkelsen på dine sprengte blodkar.Sprengte blodkar kan behandles med laser i ansikt, brystparti og ben. Umiddelbart etter behandlingen kan flere av de behandlede blodkarene forsvinne helt. Noen kan også bli mørkere og tydeligere i uken etter behandling, før de reduseres i synlighet og tykkelse. Hevelse rundt det behandlede området er ganske vanlig, og kan vedvare i 2 – 4 dager. Det må gå 8 uker mellom hver behandling for et optimalt resultat.

Pris fra 1 500,-

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.