Laserbehandlinger 20% i oktober

Høsten er den perfekte tiden til å starte med laserbehandlinger. For det første er dette behandlinger som krever et antisolingsregime. For det andre så må du som regel gjennom (med unntak av noen indikasjoner) flere behandlinger med et visst intervall mellom. Derfor er det høysesong med laser fra høst til vår, siden vi skal være en stund uten sterk sol. 

Populære behandlinger for kvinner og menn er hårfjerning med laser. Dette er en behandling som passer for deg med mørke hår. Vi har Alexandrite laser, som regnes som gullstandarden på permanent hårreduksjon. Ved å velge «feil» laser, kan du ende opp med å gjøre flere behandlinger enn nødvendig. Har du mørke hår, så vil du oppleve en stor reduksjon allerede etter første behandling. Siden hårene har flere faser kreves det flere behandlinger, for å en permanent hårreduksjon. Populære områder kan være overleppe, hake, armhule og bikinilinje.

IPL og ND:YAG fjerner sprengte blodkar i ansiktet og på bena. Med vår IPL kan vi forbedre generell rødhet i ansiktet, og solskadet hud (rødhet og pigment på bryst).

Med vår Fotonalaser kan vi tilby laserpeelinger, forbedring av solskader, hudstruktur, arr, oppstramming av huden rundt øynene og i ansiktet. Fra november kan vi også tilby Fotona laser til kropp.

Mange av de hudforbedrende behandlingene går ut på å forebygge, forbedre, og gi naturlige resultater. De siste ukene har det stormet mye rundt estetiske behandlinger. Vi som jobber med dette opplever at for mange betyr det mye å føle seg vel, å ta vare på huden sin. Sunn hudhelse og kollagenstimulering kan f.eks oppnås med en kombinasjonsbehandling med laser et godt hudprogram tilpasset for den enkelte.

I hele oktober har vi 20% på alle laserbehandlinger

Høstklem Siv Ovidie & Kari Anne

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.