Høstpakke tilbud i oktober

I oktober har vi satt sammen et tilbud på tre populære behandlinger hos oss. Vi har samlet disse behandlingene i en pakke, og du kan utføre alle tre behandlingene på samme dag.

 

Den første behandlingen er hårfjerning med laser under armene. Har du mørke hår, og er lei av å barbere deg? Dette er en fantastisk behandling, fordi du allerede etter 1 behandling merker reduksjon av hårvekst under armene. Normalt trenger man 4 behandlinger før man er hårfri, men effekten og resultatet av 1 behandling varer lenge. Perfekt å starte nå, hvis du vil være klar til neste sommer.

 

Behandling nummer to er medikamentell behandling av sinnarynken. Dette er den mest populære behandlingen vi utfører. Årsaken til at denne behandlingen er så populær er at man får et naturlig resultat som ofte gjør at du ser mer opplagt ut ( mindre sinnarynke og brynsløft) effekten har du i ca 3-4 måneder.

 

Behandling nummer 3 er en behandling som gir deg glød i huden. Peeling, microneedling og mesoterapi er en hudbehandling som er veldig populær hos oss. Her får du fjernet døde hudceller, stimulere kollagen produksjonen og forbedre hudstrukturen. I tillegg får du fukt, vitaminer og antioksidanter tappet ned i huden. En skikkelig vitaminboost for en gusten høsthud.

 

Dette er en pakke som gir deg det lille ekstra, og er en skikkelig kick start for deg som har lyst til å ta litt ekstra vare på huden din i høst.

 

Pris for disse 3 behandlingene er 4500,- Du sparer 1500,- Du må benytte deg av tilbudet (ta behandlingen) innen 15 november.

Høstklem fra

Siv Ovidie og Kari Anne

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.