Høsten er tiden for et riktig hudpleieregime

Voksen tørr hud 

Mange lurer på hvilke hjemmeprodukter, og behandlinger i klinikk som er det optimale for en voksen og tørr hud. Etter fylte 50 opplever noen at huden endres og den blir tørrere, mister volum, og glød. Volumtapet gjør at huden siger ned, og man kan oppleve volumtap i kinn, søkk under øynene og at munnvikene henger ned. Alt dette kan forbedres på en måte som ikke endrer deg, og ser naturlig ut. Dette er en prossess som tar tid, og krever tålmodighet. En hudforbedring i voksen alder er ingen quick fix. Når gikk du på et treningssenter sist, og fikk et resultat etter en økt? Slik er det også med huden. Derfor er en stor del av sluttresultatet basert på de produktene du bruker hjemme hver dag.

Problemet til en voksen og tørr hud er at når vi blir eldre minsker hudens nivå av ceraminder. Dette er byggesteiner i huden som er med på å opprettholde en funksjonell hudbarriære. Når hudbarriæren svekkes klarer ikke huden å holde på fuktigheten, og dette leder til at huden blir mer tørr og irritert. En tørr hud får finere linjer, og huden kan føles stram. Når man kommer i overgangsalderen får mange tap av østrogen. Dette hormonet bidrar til å holde huden fuktig og myk. Ved tap av østrogen reduserer fukt og kollagenproduksjonen i huden.

Så hvilke alternativer har du til å forebygge og forbedre en tørr hud?

BioSil er et skjønnhetstilskudd. Dette er ikke kollagen men et stabilisert silicium som styrker kollagenet i kroppen vår. Effekten ser du på økt kvalitet på hud, hår og negler. Du kan lese mer om BioSil her.

 

Produkter som er anbefalt for tør hud er produkter som bygger opp og stabiliserer hudbarriæren. Produkter med cermider, milde syrer som gir fukt, eksfolierer og gir glød. Det er også en fordel å bruke ulike serumer som inneholder næringstoffer for huden. Ved en konsultasjon hos oss finner vi de produktene som passer for din hud. Ved å kombinere hjemmebehandling med peelinger i klinikken vår får du et raskere og bedre resultat.

 

Hyaluronsyre er det naturlige stoffet i huden som gir fukt, og denne igrendiensen finner du i de fleste fuktighetskremer. Hyaluronsyre er et stort molekyl, og det skal mye til å få dette transportert ned i det midterste hudlaget. Ingenting er så effektiv som å få dette stoffet injisert rett ned i huden. Små dråper med hyaluronsyre glatter ut linjer og rynker, gir huden glød, spenst, fukt og en oppstrammende effekt.

 

Alt kan gjøres hver for seg, men den beste effekten får du ved å kombinere alt sammen.

 
 
Etter 3 behandlinger med Restylane skinbooster Hjemmeprogram og peelinger.

Bestill time

Oppdag forskjellen en behandling hos Klinikk Estetikk kan gjøre for deg. Våre erfarne og sertifiserte kosmetiske sykepleiere sørger for at du får en personlig tilpasset behandling som gir naturlige og vakre resultater.